مشاوره حقوقی رایگان - استفاده از سفته توسط کارفرما

سلام وقتتون بخیر
بدلیل مشکلاتی که داشتیم مجبورشدیم وامی رو از بانک بگیریم و از طریق کارفرما به بانک معرفی شدیم و کارفرما دوبرابر وام از ما سفته گرفته که روی سفته قید کردیم بابت ضمانت پرداخت اقساط وام.حالا شرایط کارگاه رو عوض کردن و به ما میگن مجبورین قبول کنید در غیر این صورت وام بانکی رو تسویه کنید تا بتونید برید آیا بخوایم به همکاری ادامه ندیم میتونه از سفته استفاده کنه یا خیر؟

پاسخ ها :

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام خیر ارتباطی بهم ندارد و نمیتواند از سفته سواستفاده کند

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

سفته بابت ضمانت وام بوده نمی تواند بابت موضوع دیگری استفاده نماید