مشاوره حقوقی رایگان - دستکاری سفته

با سلام‌ و عرض ادب
بنده بابت ضمانت کاری و حسن انجام کار مبلغ 50 میلیون تومان سفته به کار فرما دادم.
سفته فاقد تاریخ صدور و تاریخ سر رسید می باشد. در حواله کرد هم اسم فروشگاه رو نوشتم، الان با کار فرما درگیر شدم و در اداره کار شکایت کردم و کار فرما با پر کردن تاریخ صدور سفته و اضافه کردن اسم خودش در جلوی قسمت حواله کرد سفته رو به اجرا گذاشته، لطفا راهنمایی کنید اضافه کردن اسم خودش باعث جعل سفته شده؟ همچنین تاریخ صدور یکماه قبل از دادن سفته رو نوشته و من با رسید و اثر انگشت از کار فرما میتونم ادعای تاریخ صدور رو ثابت کنم. آیا میتونم به جرم خیانت در امانت شکایت کنم؟ ممنون

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

پرکردن سفته جعل نیست .شماباید ثابت کنی بابت حسن انجام کار سپرده شده است وکارفرما سو استفاده نموده است