مشاوره حقوقی رایگان - پلاک خودروی اسقاط شده

با سلام یک دستگاه پیکان وکالتی خریدم و با همان وکالت برای اسقاط فروختم و اسقاط شده از پلیس استعلام گرفتم پلاکها غیر فعال در انبار پلیس هستند از طرفی صاحب قبلی مرتب زنگ میزنه که تکلیف سند و پلاک خودرو که بنام ایشان هست روشن بشه خواستم ببینم راهی هست که دیگه این خودرو و پلاک بنام ایشون نباشه

پاسخ ها :

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

سلام. اگر اسقاط شده و مراحل قانونی را انجام داده اید نگرانی وجود ندارد .