مشاوره حقوقی رایگان - فک رهن محل اجرای طرح

سلام خسته نباشید یه سوال داشتم من واسه دامداری وام گرفتم دامداری رو وثیقه گذاشتم دو ملک دیگه هم وثیقه گذاشتم چند قسطشو پرداخت کردم طوریکه پرداختیم ارزش ملک دامداری رو پوشش میده میخواستم بپرسم میتونم دامداری رو فک رهن کنم

پاسخ ها :

عادل بابایی

عادل بابایی :

سلام بستگی به مفاد قرارداد شما دارد

زهرا جمالی

سرکار خانم زهرا جمالی :

سلام
اگر راهن مقداری از دین را ادا کند حق ندارد مقداری از رهن را مطالبه نماید و مرتهن می‌تواند تمام آن را تا تأدیه ی کامل دین نگاه دارد مگر این که بین راهن و مرتهن ترتیب دیگری مقرر شده باشد.