مشاوره حقوقی رایگان - تقسیم پاداش بازنشستگی

سلام و خسته نباشین بنده دختر متوفی جانباز هستم 8 ساله که جدا شدم زمان فوت پدر خواهرم مجرد بود و تحت تکلف پدرم برای پاداش باز نشستگی به بنده که مستمری پدرمو دریافت میکنم تعلق میگیره یا به خواهرم که قبلا تحت تکلف بودن و الان ازدواج کردن ممنون میشم راهنماییم بفرمایین

پاسخ ها :

تقسیم پاداش بازنشستگی پدر بین فرزندان تقسیم پاداش بازنشستگی پدر پاداش بازنشستگی پدر پاداش بازنشستگی