مشاوره حقوقی رایگان - پاداش متوفی به چه کسی تعلق میگیرد

با سلام خدمت بزرگواران
بنده مستمری بگیر پدرم هستم سوالم این هست خواهرم زمان فوت ایشون مجرد و تحت تکلف پدربوده و با مادرم زندگی میکرده الان پاداش بازنشستگی به خواهرم تعلق میگیره یا من که جدا شدم و حقوق پدرم رو دریافت میکنم ایشون هم ازدواج کردن هم بیمه هستن ممکنه راهنمایی بفرمایید کردن

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
پاداش بازنشستگی بین تمام وراث تقسیم می شود.

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

بازنشسته پاداش ندارد بلکه مبلغی هزینه دفن و مبلغی بیمه عمر دارد که به وراث تعلق می گیرد نه به مستمری بگیر یعنی به همه وراث

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و احترام از اداره مربوطه پیگیری کنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود
بجز حقوق که به ذی نفع تعلق می‌گیرد
دیگر موارد همچو پاداشی اگر باشد مطابق قاعده ارث تقسیم میشود …