مشاوره حقوقی رایگان - مرور زمان در پرونده خسارت بیمه باربری

با سلام و احترام
بنده مدیر عامل یک شرکت پخش خوراکی هستم سال نود و هفت محموله ما شامل روغن خوراکی در جاده واژگون شد بلافاصله بعد از حادثه حدود بیست روز بعد حادثه بنده اظهارنامه ای با موضوع (درخواست پرداخت خسارت و در صورت عدم پرداخت،شکایت بصورت ثمن معامله) برای شرکت بیمه ارسال کردم متاسفانه بیمه مدتی شروع به بازی و تلف کردن وقت کرد و از پرداخت خسارت به بهانه های مختلف خودداری کرد.
اقدامات انجام شده :
بیمه از حادثه بازدید و گزارش تهیه کرد.
بنده در زمان نخست حادثه درخواست تامین دلیل از شورا حل اختلاف کردم هم برگه کارشناس میزان خسارت و هم علت خسارت را دریافت کردم .
دادخواست حقوقی ندادم .
فقط اظهارنامه برای شرکت بیمه فرستادم .
حال بعد گذشت چهار سال از بیمه پیگیری کردم پاسخ دادن پرونده شما مشمول مرور زمان شده و قابل پیگیری نیست آیا واقعا اظهارات شرکت بیمه درست است ؟و اگر هنوز زمان برای دادخواست داریم زمان آن را اعلام کنید .با تشکر

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز به بررسی کارشناسی بیمه دارد تا با گفتگوی متقابل اظهارنظر دقیقی بتوان کرد

علی تیرالوند یوسفی

جناب آقای علی تیرالوند یوسفی :

اگه موجبات مرور زمان وجود نداشته باشه می توانید طرح شکایت نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید طبق بیمه نامه علیه بیمه طرح دعوی کنید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام مطالبه وجه و خسارات مشمول
مرور زمان نمیشود
شما باید دادخواست مطالبه خسارات اقامه نمایید و باید دفاع دقیق صورت بگیرد

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

در مورد درخواست‌های حقوقی مرور زمان نیست

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

سلام. با توجه به مواردی که بیان فرمودید می توانید علیه بیمه طرح دعوی نمایید .لیکن باید به مفاد قراردادبیمه نیز توجه فرمایید بهتر است با وکیل دادگستری محل خود حضوری مشاوره و مدارک خود را ارائه نمایید تا مشاوره دقیق دریافت کنید.

يحيي  چقازردي

جناب آقای يحيي چقازردي :

خیر ارتباطی به مرور زمان نداره شما طرح دعوی کنید به نتیجه میرسید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

خیر مشمول مرور زمان نیست چون شما چهار سال قبل حادثه را به بیمه اعلام نموده ایید لذا دادخواست مطالبه علیه بیمه مطرح گردد

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
دادخواست مطالبه خسارت تنظیم نمایید و ترجیحا لایحه ای تخصصی تنظیم نمایید
دعاوی حقوقی مرور زمان ندارد