مشاوره حقوقی رایگان - ورود و خروج ایران با پاسپورت خارجی

سلام
خسته نباشید
اگر پسری که به سربازی نرفته و مشمول می‌باشد و دارای پاسپورت خارجی هست میتواند با پاسپورت خارجی از ایران خارج شده بعد با آن پاسپورت وارد ایران شود؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

سوالتان را از اداره گذرنامه و پلیس به اضافه ده بپرسید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود چنان‌چه وثیقه تودیع کرده باشد آری

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

ايرانيان مجاز به استفاده از پاسپورت ديگري براي ورود و خروج به كشور نمي باشند
و تابعيت مضاعف در آن مؤثر نيست
مگر در صورت ترك تابعيت كه بايد از كشور مبدا عنداللزوم ويزا اخذ نمايد

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام بعید است مشکلی از این بابت وجود داشته باشد هرچند مسائل تابعیت و افراد دو تابعیت امری تخصصی است و رویه قضایی در این ارتباط کم کار بوده و نمی‌توان دقیق در ارتباط با این مسائل صحبت کرد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق اداره گذرنامه موضوع را پیگیری کنید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام خیر در صورت ورود به ایران امکان خروج از کشور نخواهد داشت

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

سلام. کلیه اتباع ایرانی می بایست با پاسپورت ایرانی خود مبادرت به ورود وخروج از کشور نمایند. در پاسپورت خارجی شما به طور قطع ملیت اصلی یعنی ایرانی شما ذکر شده است.

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام خیر باید تکلیف امور خدمتی خود را مشخص کند

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

از اداره گذرنامه و پلیس به اضافه ده بپرسید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

مشمول محسوب ر و امکان خروج از کشور را نخواهید داشت

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

ايرانيان مجاز به استفاده از پاسپورت ديگري براي ورود و خروج به كشور نمي باشند

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام در صورت ورود به ایران امکان منع خروج شما وجود دارد از اداره گذرنامه پیگیری نمایید

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترام ؛؛؛

از طریق اداره گذرنامه موضوع را پیگیری کنید.

چرا که در صورت ورود به ایران امکان خروج از کشور وجود نخواهد داشت