مشاوره حقوقی رایگان - طلاق توافقی

سلام. من و همسرم مشکل طلاق توافقی نداریم اما با این وضعیت و خواستن سکه برای من غیر قابل پرداخت هستش و سخته. 313سکه مهرشه می گه خونه تورو میگیرم به قیمت 400میلیون ماشین می گیرم به قیمت 40میلیون نفقه میخوام ماهی یک تومن یه فرزند هفت ساله دارم حضانتش بعده پدرش بقیه سکه هم سالی 2تا یا هر چهار ماه یک سکه کلا من حقوق می گیرم ماهی 3میلیون یک تومن قسط منزل میره و کل درآمد این هستش. آیا به نظر شما من خودم برم دادگاه طلاق بدم و شکایت کنم بهتر نیست تا اینکه توافقی حل کنم این موضوع رو یا یه راه حل بهتر بهم پیشنهاد بدید متشکرم

پاسخ ها :

جمیله  ستایش نهاد

سرکار خانم جمیله  ستایش نهاد :

در صورتی که خانومتون از طریق دادگاه اقدام کنند خیلی کمتر از مبالغ اعلامی خواهد بود
بهتره اقدام از جانب زوجه باشد

علي جابري مطلق دوركي

علي جابري مطلق دوركي :

باسلام
این توافق نیست و معنای توافق یعنی اینکه دو طرف بر یک موضوع رضایت و توافق نمایند . از طریق دادگاه خیلی به نفعتون میشه تا بخواهید اینگونه عمل کنید . چون خونه که مستثنیات دین هست و نمیتونه توقیف کنه تازه در رهن بانک هم که هست و دیگه اصلا نمیتونه توقیف کنه و میمونه حقوقتون که یک چهارم از اون رو برای مهریه بیشتر نمیتونه توقیف کنه . ضمنا بهتره قبل از هر اقدامی حضوری با یک وکیل دادگستری مشورت نمایید .