مشاوره حقوقی رایگان - اعمال سابقه ایثارگری به سابقه بیمه

سلام.بنده حدود4ماه پیش بازنشسته شدم با30سال سابقه از تامین اجتماعی الان میخوام بدونم من27ماه سابقه ایثارگری دارم چگونه میتونم سابقه ایثارگری خودرابه سابقه بیمه خود اضافه کنم الان این امکان داره یا انکه باید قبل ازبازنشسته شدنم اقدام میکردم. قبلا از زحمات و راهنماییهای شما سپاسگزارم.

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از ارگان مربوطه می توانید موضوع را پیگیری کنید.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

از ارگان مربوطه می توانید موضوع را پیگیری کنید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام به سازمان تامین اجتماعی درخواست بدهید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

از بنیاد شهید و امور ایثارگران جانبازان پیگیری کنید

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

سلام. خدمت شما به پایان رسیده و بازنشسته شده اید به بیمه ربطی ندارد . لیکن جهت تغییر در رتبه و پایه شغلی خود می توانید اقدام نمایید . در ضمن ایثارگر امتیازات جداگانه ای در جامعه دارا می باشد .

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

از ارگان مربوطه می توانید موضوع را پیگیری کنید.

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
اصولا امکان پذیر می باشد لیکن باید در این خصوص از طریق اداره تامین اجتماعی پیگیری های لازم را انجام دهید

يحيي  چقازردي

جناب آقای يحيي چقازردي :

باید از کارشناس بیمه سوال خودتون رو مطرح کنید

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

باسلام و احترام

از ارگان مربوطه

موضوع را پیگیری کنید.