مشاوره حقوقی رایگان - هزینه نفقه

سلام هزینه نفقه همسر آیا به مدرک تحصیلی یا حقوق مرد بستگی دارد؟ یا مبلغ مشخصی از نظر دادگاه دارد؟ و اینکه هزینه نفقه فرزند ماهی چقدر هست؟ آیا نفقه زن در طلاق توافقی تعیین می‌شود یا خود دادگاه تعیین می کند

پاسخ ها :

جمیله  ستایش نهاد

سرکار خانم جمیله  ستایش نهاد :

در خصوص نفقه همسر بر اساس نوع زندگی و نرخ تورم محاسبه میشود مثلا اگر خانم در منزل پدر خدمتکار داشتند در نظر گرفته میشود
در خصوص نفقه فرزند استطاعت مالی پدر مدنظر قرارمیگیرد

یک وکیل

میزان نفقه به عوامل مختلفی بستگی دارد که شان زوجه و درآمد زوج از عوامل مهم آن هست