مشاوره حقوقی رایگان - عودت بیعانه

با سلام و عرض ادب و احترام
بنده یک دستگاه به مبلغ 480 میلیون تومن از شخصی خریدم و مبلغ 50 میلیون تومن پرداخت کردم
قراردادی بین ما نبود و قرار بود تا دهم فروردین برای دریافت دستگاه و تسویه حساب برم
ولی به دلایلی نمیتونم زودتر از بیستم پای قرارداد برم
حالا فروشنده میگه یا باید طبق پیامک که گفتید دهم فروردین پول من رو کامل بدید یا معامله فسخ هست و 50 میلیون هم به عنوان ضرر و زیان نگه میدارم
ممنون میشم راهنمایی کنید

پاسخ ها :

عودت بیعانه بیعانه فسخ معامله