مشاوره حقوقی رایگان - پرونده

باسلام من تازه جریان پروندم تموم شده و جرمم از جرایم سایبریه الان و بعد از 1.2 روز نوشته پرونده شما به دادیاری مشهد به شماره بایگانی فلان ارسال شد درصورتی که من پروندم ساری هستش و شماره پروندمم با این اسمس جدیده فرق میکنه

پاسخ ها :

حسن  محجوب مستهلكي

جناب آقای حسن محجوب مستهلكي :

سلام
با ورود به سايت عدليران امكان مشاهده روند پرونده با استفاده از كدملي و رمز شخصي براي شما ميسر است

عطاپورمقدم    یاسمن

سرکار خانم عطاپورمقدم یاسمن :

سلام به احتمال زیاد پرونده دیگری دارید وارد سایت عدل ایران بشید قسمت اطلاع رسانی اشخاص مشخصات پرونده هاتون وخلاصه هرپرونده میتونید بخونید