مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از کارفرما

با سلام و احترام
بنده به مدت یکسال در یک شرکت کار کردم. من و همکارانم قرارداد کتبی نداشتیم حقوق توافقی ما به صورت شفاهی بسته شده بود. کارفرما حقوق ما رو به صورت تجمعی پرداخت میکرد مثلا سه چهار ماه رو باهم یکجا پرداخت میکرد در ضمن حقوق توافقی ما خیلی بیشتر از پایه اداره کار بود ولی بیمه ما به صورت کارگری و پایه اداره کار واریز شده است ولی سمت کاری ما و عنوان شغلی کاملا سرپرستی و تخصصی و مهندسی بوده است. کارفرما از عید به بعد نه حقوقی به ما داده است و افزایش حقوقی سال جدید را برای ما اعمال نکرده است. در صورت امکان جهت رسیدن به حق و حقوق بنده و همکارانم در جهت دریافت حقوق تاخیری، افزایش حقوق، بیمه واریزی و دیرکرد حقوق راهنمایی و مساعدت فرمایید. باتشکر

پاسخ ها :

شکایت از کارفرما برای پرداخت نکردن حقوق کارگر کارفرما شکایت از کارفرما