مشاوره حقوقی رایگان - آیا می توانم پولم رو از کارفرما بگیرم؟

با سلام
یکی از آموزشگاه های مشهور از من خواسته برای تدریس مهارت کامپیوتر به یکی از شرکت های شهرک صنعتی قزوین بروم. من هم شفاهی پذیرفتم و کار سه هفته ادامه پیدا کرد.
منشی آموزشگاه عکسی از فرم قرارداد رو برام توی واتس اپ فرستاد و منم چیزی نگفتم و نه فرمی و نه قراردادی امضا نشده بینمون جز همون فرم اولیه که هر جا میریم مشخصات رو می دهیم.
حالا بهشون میگم حداقل پول یکماهه من رو بدید ولی طفره می رن.
میگم پس هزینه ایاب و ذهابی که گفتید بدید بازم طفره می رن.
میخوام ببینم الان من تکلیفم چیه؟
چطوری می تونم کارم رو کنسل کنم بدون اینکه فردا تبعاتی برام داشته باشه؟
ممنون

پاسخ ها :

شکایت از کارفرما برای پرداخت نکردن حقوق مطالبه حقوق از کارفرما بدون قرارداد مطالبه حقوق معوقه از کارفرما مطالبه حقوق معوقه حقوق معوقه