مشاوره حقوقی رایگان - راه ندادن زوج به منزل

با سلام و عرض ادب
سوالم در ارتباط با این مسئله است که آیا میتونم شوهرم رو به خانه ای که به نام خودم هست راه ندهم و بعد برای طلاق اقدام کنم؟ من فرهنگی هستم و خانه متعلق به من بوده و ایشان از ابتدا در خانه من زندگی می‌کرده است.

پاسخ ها :

محمد مالمیر

محمد مالمیر :

با سلام
تهیه منزل مشترک با زوج می باشد و شما میتوانید به همسرتون اجازه زندگی در ملک شخصی خود را ندهید