مشاوره حقوقی رایگان - شکایت پلاک

سلام، من حدود 11 ماه پیش با همسرم به مشکل خوردم، این وسط من ماشین و خودم خریده بودم قبلا، ولی بنامش کردم، و در دادگاه کیفری 7 اتهام به من زد از جمله سرقت، بعد از دو دفعه دفاع در دادگاه من کامل حکم برائت خوردم، و ثابت شد که فقط خودرو مالکیت آن بنام همسرم است و تو حکم هم نوشته که من تمامی پول خودرو را پرداخت کردم، الان شکایت روی پلاک از همان شعبه گذاشته زده اختلاف زوجین ولی ماشین در اختیار من هست، با تمامی مدارک، و 7 ماه از حکم برائت من می‌گذرد آیا راهی هست من فقط شکایت و بردارم از روی پلاک، چون بازپرس پرونده گفت خودرو باید توقیف شود تا اختلافتان حل شود، و همسرم هم نمی‌تواند اگر توقیف شد آن را آزاد کند، شما چه راهی پیشنهاد میکنید. ممنون از راهنمایی شما....

پاسخ ها :

محمدهادی معماری

جناب آقای محمدهادی معماری:

سلام. شما باید از طریق طرح دعوای حقوقی حکم اثبات مالکیت و تنظیم سند را