مشاوره حقوقی رایگان - تغییر جنسیت

سلام برای تغییر جنسیت باید حتما اختلال جنسی و هورمونی هم داشته باشیم و اگر فقط روح پسر باشد و جسم کاملا دختر باشد تغییر جنسیت داده نمیشود؟

پاسخ ها :

حدیثه علیمی

سرکار خانم حدیثه علیمی :

با سلام
سوال شما پزشکی است
شما به دادگاه خانواده مراجعه میکنید و انها شما را به پزشکی قانونی ارجاع می دهند و پزشک تست های لازم را گرفته و نظر میدهد.

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

خیر باید توسط پزشک معاینه شد در صورتی که آن را لازم بدانند با هورمون تراپی و یا حتی عمل می توان تغییر جنسیت داد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با تایید پزشک متخصص امکانپذیر است.
از ارگان مربوطه پیگیری کنید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام در هرصورت موضوع به پزشک متخصص ارجاع میشود

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

این اختلال هم هورمونی است، پزشکی قانونی تشخیص می دهد که تغییر جنسیت میسر است یا نه و دادگاه هم بر همان اساس حکم صادر می کن

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
می توانید اقدام نمایید
برای کسب اطلاعات بیشتر می توانید از طریق سایت با بنده در ارتباط باشید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
با تایید پزشک ممکن است و بهتر است از ارگان مربوطه سوال بفرمائید .

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

سلام. تشخیص کمیسیون پزشکی قانونی ملاک عمل است .

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
ابتدا باید به تایید کمیسیون پزشکی مربوطه برسد و دادگاه بر آن اساس مبادرت به انشا رای می‌نماید....