مشاوره حقوقی رایگان - تحقیقات برای برقراری مستمری بازمانده

سلام
60 ساله مطلقه هستم درخواست مستمری دادم قراراست بازرس بفرستند از همسایگان بپرسند در صورتی که همسایه ها از وضعیت من هیچ اطلاعی ندارند، منزل دوطبقه هست و هر کدام مجزا در دو واحد زندگی می‌کنیم، چطور میتونم ثابت کنم که طلاقم صوری نیست ؟ ولی از یک در رفت و آمد میکنیم آیا ممکن است بازرسی درخواست مرا رد کند

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام در مورد طلاق شما ، از همسایه ها سوال خواهند پرسید و اگر همسایه ها اعلام نمایند که شما با همسرتان در حال زندگی هستید مستمری به شما پرداخت نخواهد شد و