مشاوره حقوقی رایگان - راهای اثبات عدم ارتکاب جرم سرقت

باسلام
اینجانب در مسافرتی که در یکی از استانهای کشور انجام داده بودم کیف اینجانب که حاوی مدارک من جمله کارت عابربانک بوده به سرقت رفته
بعدها مشخص گردیده در همان زمان از چند خودروی دیگر سرقت صورت گرفته که با پیگیری سایر افرادی که از آنها هم وجه نقد و هم کارت سرقت شده مشخص گردیده باتوجه به اینکه رمز کارت من کنار کارت بوده در همان تاریخ از کارتهای سایر اشخاص مال باخته به کارت اینجانب واریز و سپس بصورت نقدی برداشت گردیده لذا در حال حاضر باتوجه به واریز و برداشت های صورت گرفته دادگاه اینجانب را متهم به سرقت و محکوم نموده اند
چگونه میتوانم اثبات کنم خود در همان زمان مال باخته هستم و اینکار توسط من صورت نگرفته است باتوجه به اینکه اینجانب شاهد هم داشتم و دادگاه نپذیرفته است .
راه اثبات عدم اتهام اینجانب در جرم سرقت چیست ؟

پاسخ ها :

یک وکیل

باید وکیل بگیرید