مشاوره حقوقی رایگان - طلاق توافقی

سلام خسته نباشید. ببخشید بنده یکساله عقد هستم و دخترم.متاسفانه 11 ماهه شوهرم خبری ازم نگرفتن ونفقه ای پرداخت نکردن و بسیار بسیار خسیس هستن.بهم بی محلی کردن و با لحن بسیار بد حرف میزنه و مدام میگه هری برو درخواست بده. باتوجه به اینکه بسیار از لحاظ روحی از ایشان صدمه دیدم طلایی رو ک هدیه عقد دادن فروختم و خرج درمانم کردم ولی ایشان هنوز نمیدونه. از بلاتکلیفی بسیار افسرده شدم. سوالم اینه اگه درخواست طلاق بدم و ایشان بفهمه طلارو فروختم میتونه شکایت کنه و با درخواست طلاق موافقت نکنه و اذیتم کنه؟؟ اگه اینکار رو کرد من چه کاری میتوانم کنم تا طلاق بدهد؟؟ تروخدا راهنمایی کنید

پاسخ ها :

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

برای طلاق هر زمان شما تمام حقوق مالی خود را ببخشید و عسروحرج شما به نحوی اثبات می گردد و می توانید طلاق بگیرید طلاهاهدایایی بوده که به شما تعلق دارد.منکرآن شوید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام اگر اثبات گردد که شما طلاها را فروخته اید دیگر زوج حق رجوع از هبه نخواهد داشت

برای طلاق ، بهتر است که شما ابتدا اظهارنامه برای زوج ارسال نمایید و بعد دادخواست مطالبه نفقه گذشته و جاری را اقامه نمایید و بعد درخواست اجرای مهریه را در اجرای ثبت مطرح کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید به دفتر خدمات قضایی مراجعه کنید و درخواست طلاق بدهید و در جلسه رسیدگی توافق کنید.

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام برای طلاق یا باید عسروحرج شما ثابت شود و یا توافقی طلاق بگیرید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

پاسخ دادم و ضمنا طلاها مال خودت بوده و هست