مشاوره حقوقی رایگان - اخاذی و کلاهبرداری و بازی کردن با احساس و سواستفاده از اعتماد

سلام خسته نباشید من با شخصی اشنا شدم که در مدت کوتاه از من مبلغی رو به عنوان قرض گرفته بودند مبنی بر اینکه منو دوست دارن و قصد و نیت ازدواج داشتن و همیشه خودشون رو بدبخت جلوه میدادن و شرایط بیماری و حتی مبتلا به تومور مغزی هستن و از احساس و اعتمادم سواستفاده کرده که بعدا متوجه شدم ایشون متاهل هستن و درخواست عودت پولم رو خواستم که به شکایت کشید و پارسال برام نصف بیشتر مبلغ رو واریز کردند و از من خواستن رضایت بدم که بین خودمون حلش کنیم از اونجایی که من بازم گولشون رو متاسفانه خوردم و رضایت دادم و پرونده رو بستم الان بعد از یکسال و نیم ایشون مبلغی که دستش به 66تا رسیده و خیلی ضرر کردم و هروز امروز فردام میکنه و همه حرفاشو خودش اقرار کرد که دروغ گفته الان میتونم دوباره برم پروندمو اجرا بذارم ؟؟ که بازم با احساس و اعتمادم بازی شده اینکه من باورشون کردم،هیچ ازشون نداشتم فقط یه شماره تماس و هروز وعده میداد که میان و منو میبینن و کارا و دلیل همه رفتاراشو میگه
قرار بود چک بفرسته نفرستاد و همیشه اذیت میکرد و به دروغ میگفت که ارسال کرده اما الان بیش از چن ماه شده وخبری نشده
فقط بگید من چطوری برم شکایت کنم اینکه منو مقصر نمیدونن که من اعتماد کردم و باز براشون واریز کردم بعد از مورد شکایت پارسال؟؟؟ لطفا راهنماییم کنید ممنونم از

پاسخ ها :

یک وکیل

اگر رضایت داده اید امکان به جریان گذاشتن دوباره پروند وجودندارد