مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از پلاک

سلام من 96/10/28 خودرویی معامله کردم و مبلغی دادم و خودرو دست من بود و 96/11/07 برای تعویض پلاک رفتیم و خلافیاش پرداخت شد و تعویض پلاک انجام شد ولی هنوز برای سند نرفتیم حالا صاحب قبلی ماشین تماس گرفته که تو تاریخ 96/11/04 تصادفی شده که راننده در رفته و از شماره پلاک قبلی که بنده هفتم تعویض کردم چهارم شکایت شده و من روحم هم از این داستان تصادف خبر نداره و صاحب قبلی ماشین هم میگه من تا تکلیف روشن نشه سند نمیزنم لطفا راهنمایی کنید باید چیکار کنم؟؟ ممنون

پاسخ ها :

وحید سلیمی

وحید سلیمی :

بهتر است به یک وکیل مراجعه کنید و حضوری مشورت بگیرید. اگر خودرو قبل از تاریخ تصادف به شما تحویل شده است، مسئول شمایید. در غیر این صورت مسئول دست قبلی است.

حسین صوفی

حسین صوفی:

با سلام
اگر چهارم خودرو دست شما بوده و اثبات شود که تصادفی به وقوع پیوسته مسئولیت آن بر عهده شماست
برای تنظیم سند نیز میتوانید دادخواستی علیه وی مطرح نمایید و این امر ارتباطی به تصادف نخواهد داشت