مشاوره حقوقی رایگان - حقوقی

با عرض سلام خدمت اساتید حقوقی. پرونده ی حقوقی به شعبه ی تجدید نظر ارجاع شده و با سپری شدن 5 روز پرونده اعاده شده ایا این امکان دارد بدون برگزاری جلسه ی دادرسی پرونده اعاده شود. ممنون از راهنمایی

پاسخ ها :

مهدی شیری

جناب آقای مهدی شیری :

بله.امکانش هست.معمولا در پرونده های زندانی دار به سرعت رسیدگی میشود.شاید هم‌ پرونده از لحاظ تمبر ناقص بوده.