مشاوره حقوقی رایگان - اعاده پرونده

سلام چک گذاشتم اجرا طرفم ادعای پرداخت چک با داشتن شاهد کرد و پرونده را فرستاد تجدید نظر من هم پیامک های اقرار به بدهکار بودن ایشان را لایحه کردم و جواب دادگاه تجدید نظر این آمده است:
با توجه به کم بودن هزینه دادرسی مرحله تجدید نظر ، از امار کسر و اعاده شد

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام هزینه تجدیدنظرخواهی پرداخت نشده است حضور از طریق شعبه مراجعه نمایید

ابوالفضل میر جوادی

جناب آقای ابوالفضل میر جوادی :

با سلام
به شعبه مراجعه و هزینه دادرسی را کامل پرداخت کنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود
وجود چک در دست دارنده اصولا نشان از بدهی صادر کننده دارد

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

تجدیدنظرخواه پرونده می بایست هزینه دادرسی را تمام کمال می‌پرداخته یا اعسارخود را ثابت می کرده است به همین دلیل دعوا متوقف مانده است

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

به علت عدم پرداخت کامل هزینه دادرسی مرحله تجدید نظررسیدگی به پرونده متوقف شده

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
دادگاه ‌تجدیدنظر به علت نقص پرونده و عدم پرداخت هزینه دادرسی به صورت کامل ، پرونده را به دادگاه بدوی ارسال کرده است و ابلاغ خواهد شد

طیبه برزگربفرویی

سرکار خانم طیبه برزگربفرویی :

به علت عدم پرداخت کامل هزینه تجدیدنظر،پرونده به دادگاه بدوی ارسال می گردد تا تجدیدنظر خواه هزینه تجدیدنظرخواهی را پرداخت نماید و مجددا به دادگاه تجدیدنظر بابت رسیدگی ماهیتی ارسال می گردد.

ابوالفضل فاضلی

جناب آقای ابوالفضل فاضلی :

سلام کسی که تجدید نظر خواهی کرده هزینه دادرسی را کم پرداخت کرده پرونده بر می گرده شعبه بدوی هزینه دادرسی را که گرفتند دوباره می فرستندتجذید نظر

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
احتمالا اعسار از پرداخت هزینه تجدیدنظر مطرح کرده بوده

سیده فاطمه کریم الحسینی

سرکار خانم سیده فاطمه کریم الحسینی :

باسلام
کاربر گرامی ایشان باید ادعای پرداخت وجه چک را در دادگاه اثبات کند چون وجود چک در دست شما دلیل بر بدهکاری صادرکننده چک می‌باشد.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

به شعبه مراجعه و هزینه دادرسی را کامل پرداخت کنید