مشاوره حقوقی رایگان - قرار مجرمیت

با سلام و خسته نباشید
یک شکایت تهدید از من شده که بعد از مراجعه به بازپرس متوجه شدم هیچ مدرکی در پرونده نیست. حتی در شکوائیه فقط نوشته شده تهدید و حتی تهدید به چه چیزی هم قید نشده. یک شاهد هم گفته من تهدید کردم. اونم به صورت کلی و بدون اشاره به نوع تهدید. من هم دیدم ادله ای ندارن به عنوان دفاع فقط اعلام کردم من چنین کاری نکرده ام. اما حالا برایم کیفرخواست صادر شده و وقت دادگاه تعیین شده. خواستم ببینم آیا با ادله ای که عرض کردم جرم قابل اثبات هست؟ حالا نگرانم که دادگاه هم چنین رویه ای رو پی بگیره. ممنونم میشم راهنمایی بفرمایید.
تشکر

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

اگر شاهد داشته باشه محکوم به پرداخت مبلغی جزای نقدی می شوی مگر شاهد بیاری که شما جایی دیگر بودید