مشاوره حقوقی رایگان - ابلاغ الکترونیکی

در خصوص شکایت اقای ... ...علیه شما دائر بر اخلال در نظم و ورود به عنف و مزاحمت از حق در این شعبه قرار منع تعقیب صادر گردید و در خصوص اتهام به تهدید قرار مجرمیت شما صادر و اصل پرونده جهت ادامه رسیدگی به دادگاه ارسال می گردد.

پاسخ ها :

ام البنین تنکابنی رضایی

سرکار خانم ام البنین تنکابنی رضایی:

سلام. در مورد قسمت اول یعنی اتهام اخلال در نظم متوجه شما نیست و بی گناه هستید ولی از لحاظ دادگاه جرم تهدید را انجام دادید.

فاطمه افشارمنش

سرکار خانم فاطمه افشارمنش:

سلام قرار منع تعقیب شما مرتکب جرم اخلال در نظم و ورود به عنف نشده اید ، در خصوص تهدید قرار مجرمیت صادر و وقت رسیدگی دادگاه تعیین و محاکمه میشوید اگر واقعا دلیل علیه شما وجود دارد رضایت شاکی را جلب نمایید