مشاوره حقوقی رایگان - مهریه

باسلام.
من حدوده 8ماه با پسری نامزد کردم. مهریه من با کلی صحبت و چانه 365عدد سکه شد و به وزنم ابریشم.
چندین بار بحثمون شد و یا اوشون گفتن رابطه تمام کنیم و یا من. اما شروع کننده من نبودم. و حالا میگوید ترسیدم از اینکه گفتی نمیتونم. و مهریه 114سکه باید باشه. درصورتی که ثبت شده و امضا گردیده از طرف دو خانواده
من کاملا ناراحتم از این موضوع به دلیل اینکه احساس میکنم زیرقولش زده.
بنظره شما تصمیم درست چیست؟
تشکر

پاسخ ها :

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

خدا به فریاد چنین دامادی برسد که 365 سکه طلای بهار ازادی و به میزان وزن شما مهریه تعیین و قبول میکند .

یک وکیل

اگر مهریه در سند ثبت شده لازم الاجرا هست مگر اینکه خودتون بخشی از آن را ببخشید