مشاوره حقوقی رایگان - مسدود کردن چک

با سلام
من دسته چک دارم و به دلیل اینکه شوهرم نمیتونه دسته چک بگیره من همه جا چک میدادم و شوهرم پاس میکرد. و اینکه چک رو من امضا میکردم و اون مبلغ و اینا رو می نوشت. الان با هم به مشکل برخوردیم و چکی که داده رو پاس نمی کنه البته برای تعمیر موتور خودش بوده. آیا من میتونم برم شماره چک رو مسدود کنم و بگم ازم دزدیدن چون دست خط من روی چک نیست؟ چه عواقبی برای من داره؟ و اگر طرفی که چک دستش هست بره شکایت کنه از روی چک من باید چکار کنم؟

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

صادر کننده چک کسی هست که آنرا امضا کرده است. جنابعالی مسئول پرداخت وجه چک هستید.