مشاوره حقوقی رایگان - با سلام همسرم از طریق ثبت اسناد ماشین بنده رو توقیف کردن و بنده تمام مدارک لازم برای رفع توقیف رو

با سلام همسرم از طریق ثبت اسناد ماشین بنده رو توقیف کردن و بنده تمام مدارک لازم برای رفع توقیف رو ارایه دادم ولی ماشین بنده حدود چهار ماهه که همچنان پارکینگه به کجا باید مراجعه کنم لطفا راهنمایی کنید ضمنا ماشین بنده حتی رفع توقیف شد و همسرم چون اعتراض داده بودن که بنده اشتغال دارم ماشینمو ازاد نمیکنند و بنده حتی سند و مدارک قبلا ارایه داده بودم که از فلان جا بعد از شانزده سال بیکار شده ام..

پاسخ ها :

یک وکیل

تا زمان فروش و ادای مهریه خودرو در توقیف خواهد ماند