مشاوره حقوقی رایگان - مستقل شدن از خانواده

باسلام من دختر35ساله هستم و پدرم معتاد و بسیار تند خو هست و به همین خاطر هیچکس برای خواستگاری من نمیاد و ازنظرمالی خودم سرکار میرم و ازپس مخارجم برمیام ولی باوجود35سال سن هیچ آزادی حتی برای بیرون رفتن ندارم و فوق العاده محدود هستم چطور میتونم به طورقانونی مستقل بشم و از دست پدرم درامان باشم؟

پاسخ ها :

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

شرایط خاصی نداردمیتوانیداقدام کنید.اماجهت ازدواج نیازبه رضایتش دارید که البته آنهم باو باجود شرایطی امکانپذیرهست