مشاوره حقوقی رایگان - پرداخت مهریه

سلام خدمت سروران گرامی ؛
حدود بیست سال پیش سه دانگ خونه رو بعنوان مهریه بنام همسرم کردم ولی هیچگونه مبایعه نامه ای نگرفتم چون واقعا بعید میدونستم یک روزی انکار کنه. الان تقاضای مهریه اش رو کرده و سه دانگ دیگه خونه و دوتا ماشین به اسم من رو توقیف کردند. چگونه میشه اثبات کرد ایشون قبلا مهریه اش را گرفته ؟ آیا میتوان با استشهاد آشنایان به دادگاه ثابت کرد ؟ و مورد قبول دادگاه هست ؟ لطفا راهنمایی بفرمائید. تشکر میکنم

پاسخ ها :

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

شما نیازمند کمک متخصص حقوق هستید با گرفتن وکیل اقدام کنید در صورت داشتن ادله اثبات این امکان فراهم است

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

اینکه بعنوان مهریه خانه را بنام همسرتان زدا اید باید دقیقا و بطور رسمی مکتوب میشد. حالا این ادعا پذیرفتنی نیست.