مشاوره حقوقی رایگان - استرداد خودرو

با سلام بنده در سال 96 خودرویی را برای یکی از دوستانم خریداری نمودم و تمام اسناد آن را به نام ایشان نمودم کلیه مبلغ ثمن معامله توسط اینجانب پرداخت گردیده و تمام هزینه های بیمه نیز تا سال 98 توسط اینجانب پرداخت گردیده است حال با مراجعه به ایشان از استرداد خودرو امتنا می ورزد و ادعا میکند که سند بنامش هست و مالک خودرو می باشد آیا امکان استرداد خودرو هست
ضمنا هیچ قراردادی بین ما نیست و ایشان هیچگونه وجهی بابت خرید پرداخت ننموده است

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

خیر. امکان استرداد خودرو نیست.
فقط می توانید پولهایی که بابت قرض برای خرید خودرو داده اید پس بگیرید.