مشاوره حقوقی رایگان - کلاهبرداری سند خودرو را نمیزند.

من درآخرای سال1400 ماشین پارسtu5خریدم مدل 99 وکلیه پول آنرا در بگاه دادم وفقط یه قولنامه بنگاهیه معتبر وکارت و بیمه نامه ماشین دستمه الان میخواستم تعویض پلاک کنم وسند بزنم دیدم اون دلال 150 ملیون به صاحب اولیه که ازش خریده ماشین و بدهکار است و دلال کلاهبرداری کرده فراری شده ونیست ،..1-آیا اون فروشنده اولی می‌تواند ماشین را توقیف کند؟2ایا من باید بدهی ماشین و بدم یا از راه قانونی و گرفتن وکیل میتوانم بدون وجود دلال و یا اون صاحب اصلی سند بزنم به نام خودم؟

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

1ـ بله می تواند ماشین را توقیف کند.
2ـ شما زودتر دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی ـ تعویض پلاک ـ پرداخت خلافی ـ عوارض ـ دارایی علیه هر دو نفر بدهید.