مشاوره حقوقی رایگان - فوتی بر اثر سهل انگاری کارگر

سلام و وقت بخیر
من یه ملکی رو تازه خریدم و تعمیرات لازم داشت
یه گروهی رو برای تخریب دیوار های داخلی آوردم که گفتن کارمون تخریب دیوار
باهاشون به صورت شفاهی قرارداد بستم یه روز کار کردن و قرار شد دیوار رو تیکه تیکه تخریب کنن و آجرشو جدا کنن.
روز دوم که اومدن برای اینکه کارشون زودتر تمام بشه زیر دیوار رو زیاد خالی کردن و دیوار سنگین شد و تخریب شد افتاد روی دیوار دیگری و کارگر پیمانکار فوت شدن.
تمامی وسایلایی ک گفته بودن رو فراهم کرده بودیم از جک و بشکه و هر چیزی ک لازم داشتن.
سوالی که خدمتتون داشتم میخواستم بدونم چون کار رو این اکیپ اومدن گفتن ما کارمون همین هست چندین سال داریم کار میکنیم شیوه تخریبمون به همین صورته
خیلی ام بهشون تذکر دادم
و خودشونم میدونن مقصر خودشون هستن
خواستم بدونم من بعنوان صاحب ملک ک داخل ملک من این اتفاق افتاده باید چکاری انجام بدم.
تعمیراتی بوده و بیمه نبوده خونه

پاسخ ها :

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام در هرصورت تشخیص میزات تقصیر با کارشناس است

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

کارشناسی میشودوبهرکدام درصدخطاتعلق میگیردوبهمان میزان دیه

علی تیرالوند یوسفی

جناب آقای علی تیرالوند یوسفی :

اصل بر این هس که مسئولیت بر عهده کارفرما و تقصیر قانونی وی محرزه مگر اینکه ثابت کنید الزامات ایمنی و قانونی رعایت کرده اید و تقصیرات از ناحیه کارگر بوده حتما وکیل بگیرید تا به طرق قانونی از شما دفاع نماید موفق باشید