مشاوره حقوقی رایگان - به سلامت بودن راننده اتوبوس مشکوکم

سلام هفته پیش دختر 12 ساله من رو پله اتوبوس بین شهری ( کاروان زیارتی ) نشسته بوده که تو سرعت بالا به دلیل نامعلومی درب باز میشه و دختر من پرت میشه بیرون و میله رو گرفته. تقریبا دویست یا سیصد متری رو پای چپش کشیده میشه رو جاده. بعد پرت میشه رو جاده. راننده با وجود جیغ و فریاد و التماس مسافران دیگر متوجه نمیشه. اینقدر بچه را باخودش کشیده که کل پوست و گوشت پا کنده شده تا مچ رفته پایین. بعد که بچه پرت شده چند صد متری رفته و بعد متوجه شده. تو پاسگاه شکایت کردم. احتمالا راننده سلامت نبوده. احتیاجی هست از خودش هم شکایت کنم یا همون شکایت تو پاسگاه کافیه. متشکرم

پاسخ ها :

آرش پاکسار

جناب آقای آرش پاکسار :

سلام . بهتر بود عنوان شکایت رو اعلام میکردید تا بهتر راهنمایی میشدید. کارشناس حقوقی از اقدامتون بی اطلاع هست ولی میتونید از ایشون با عنوان عدم رعایت نظامات ایمنی و .... شکایت کنید . با وکیل مجرب مشاوره کنید تا حقوق تون ضایع نشه