مشاوره حقوقی رایگان - سند بدون قولنامه

باسلام ،پدرم ملکی تجاری خریداری کرده و قولنامه را به نام خودش در املاک تنظیم کرده ،ولی در موقع سند خواهرانم را که سه نفر هستند به دفتر خانه رفته وانجا به نام آنها سند زده وهمان روز در دفتر خانه وکالت بلاعزل از آنها گرفته است، و حالا فوت کرده و آنها مدعی هستند ملک مربوط به آنهاست ،ولی ملکی به نام بنده که فرزند پسرش بودم نشده است، ویامبلغی به من نداده ،تکلیف چیست ممنونم راهنمایی بفرمایید،

پاسخ ها :

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام بهتر است با خواهران خود توافقی حل و فصل کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر پدرتان در زمان حیات و با اختیار و در سلامت عقل و روان انتقال داده باشد کاری نمیشه کرد و هر کسی این حق را دارد در زمان حیات اموال خود را به هر کسی که خواست انتقال دهد.

علی تیرالوند یوسفی

جناب آقای علی تیرالوند یوسفی :

باید دید ملک به چه طریقی به آنها انتقال داده شده اگه به صورت وکالتی بوده و حتی وکالت بلاعزل و قبل از فوت پدر نورد وکالت صورت نگرفته باشد وکالت منفسخ و ملک در ماترک پدر قرار میگیرد که می توانید درخواست تقسیم دهید در غیر این صورت حقی برایتان متصور نیست

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

اگر به نام آنها زده و وکالت بلاعزل از آنها گرفته است آن به کارت با فوت پدر باطل شده است و آنها الان قانونامالک آنجا هستند

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

آن ملک که سندش بنام خواهران هست مال آنهاست و شما از الباقی اموال پدر ارث می برید