مشاوره حقوقی رایگان - مغازه سرقفلی

سلام یک مغازه سرقفلی سال 95 خریدم از وارثین تو قولنامه قید کردن وکلات بزنن ولی بعد 6 ماه ملک رو فروختن به شخص دیگری الان این مالک جدید میگه با ید تخلیه کنین میتونن شکایت کنن و حکم تخلیه منو بگیرن

پاسخ ها :

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام اگر سرقفلی مربوط به قبل از 76 دارد خیر

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر با قرارداد عادی معامله کرده باشید طبق قرارداد می توانید دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی بدهید.
از طرفی می توانید با عنوان فروش مال غیر نیز شکایت کنید.

علی تیرالوند یوسفی

جناب آقای علی تیرالوند یوسفی :

باید سند را مشاهده نمود که به چه نحوی معامله صورت گرفته

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

اگر شکایت کردن از خود دفاع نمایید با ارائه اسناد و مدارک
میتوانید شکایت فروش مال غیر علیه وارثین نیز مطرح کنید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

خیر شما شکایت فروش مال غیر کنید سند دومی باطل میشه ولی بهتره حضوری یا تلفنی از طریق دادراه با من تماس بگیرید