مشاوره حقوقی رایگان - درخواست توقیف اموال مستاجر

اینجانب در شهریور ماه 97 یه واحد آپارتمان را اجاره دادم. مستاجر 8 ماه کرایه نداده و در طول یکسال هیچ یک از قبوض آب برق تلفن و گاز را نیز پرداخت ننموده است. این امر موجب قطع آب و گاز شده است . زمان قرارداد به پایان رسیده است و اینجانب درخواست صدور دستور تخلیه فوری کرده ام . جهت دریافت امور معوقه نیز دادخواست داده ام که حکم به نفع من صادر شده ولی به مستاجر 42 روز مهلت اعتراض داده شده . تقریبا زمان اتمام مهلت اعتراض با زمان صدور دستور تخلیه یکی است. ایا اینجانب در زمان تخلیه و حضور نماینده دادستان میتوانم از قبول اموال مستاجر خودداری نمایم و تقاضای انتقال اثاث مستاجر به انبار دادگاه را نمایم ؟ اگه پاسخ منفی است و باید حتما خودم اثاث مستاجر را تحویل بگیرم با توجه به اینکه احتمالا در ان زمان حکم دریافت امور معوقه قطعی خواهد شد در چه زمانی میتوانم درخواست توقیف اثاث مستاجر و صدور حکم فروش اثاث را نمایم و چگونه با شکایت مجزا یا در ادامه همان حکم ؟ با تشکر و سپاس فراوان

پاسخ ها :

آرش پاکسار

جناب آقای آرش پاکسار :

سلام. سوال اول بله ملزم به قبول اثاثیه مستاجر نیستید . پس از تقدیم دادخواست مطالبه اجور نیز میتوانید بلافاصله برگه ای به اجرای احکام داده و از پول رهن وی توقیف کنید اگر پول رهن نزدتان ندارد پس از اخذ رای به نفعتون اموال مستاجر رو توقیف تقاضای مزایده کنید.