مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از پدر خانم

سلام وخسته نباشیدبرادران وخواهران عزیز
من ی مشکلی باخانومم دارم که اگرازخونم بخونشون میره راضیه ولی برسه خونشون قهرمیکنه بعدهرچی ریش سفیدفرستادم پدرخانومم میگه بچتون معتاده دوبارازمایش دادم که مشکلی نداشت ازمایشم حالاریش سفیدفرستادم دوباره میگه دارن زنگم میزنن میگه پسرشون داره میکشه بش میگیم کی زنگت زده میگه که نمیتونم بگم حالابایدپدرشوشکایت کنم یاچکارکنم راهنماییم کنیدممنون

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام اظهارنامه برای زوجه ارسال نمایید و
و بعد دادخواست الزام به تمکین زوجه را مطرح نمایید
و از بابت نفقه ، ماهیانه مبلغی به حساب زوجه واریز نمایید تا در آینده مشکل ایجاد نشود