مشاوره حقوقی رایگان - رنگ خودرو

سلام بنده خودرویی 206 فروختم و در قولنامه دستی ذکر کردم که خودرو طبق رویت کامل خریدار و جلو و عقب سالم و زیر سقف رنگ مورد معامله قرار گرفت الان سند ماشینو بصورت وکالتی 20روزه زدم بعد یه روز بهم زنگ زده میگه از بغل ضربه داره پایه هاش و کلافش رنگ داره و ماشینو نمیخوام منم گفتم تو قولنامه ضرر و زیان نوشتیم اونو بده برگردونم الان این رفته واسه کلاهبرداری شکایت کرده آیا میتونه معامله رو فسخ کنه با کاری ماشینو برگردونه یا نه ؟لطفا راهنماییم کنید

پاسخ ها :

آرش پاکسار

جناب آقای آرش پاکسار :

سلام مورد کلاهبرداری نیست نگران نباشید ولی امکان فسخ وجود خواهد داشت