مشاوره حقوقی رایگان - افزایش درصد جانبازی

با سلام و احترام خدمت وکلای محترم
پدر بنده جانباز 55 درصد و آزاده 4 و نیم سال اسارت هستن.در بدو ورود به کشور به ایشان 45 درصد جانبازی داده شد.علت جانبازی اصابت گلوله به لگن که هنوز هم همانجا جا خوش کرده چون اگر خارج میشد احتمال از کار افتادن پا بالا بود-اصابت یک گلوله دو زمانه به شکم و انفجار در شکم و پخش شدن 50 ترکش که هنوز خارج نشده-اصابت یک گلوله به بازو-اصابت ترکش به زانو که آن هم خارج نشده و همانجا جا خوش کرده-اصابت ضربات متعدد به صورت وبینی حین اسارت-به وجود آمدن مریضی اعصاب و روان-ایشان در کشور عراق 5 بار تحت عملهای سنگین جراحی قرار گرفتند- در سال 85 به دلیل اثبات بیماری هپاتیت بی در عملهای جراحی به ایشان 10 درصد دیگر نیز اضافه شد.ولی بابت اسارت درصدی نه داده شده و نه ثبت شده زیرا در صورتجلسه کمیسیون این درصد فقط به ضایعات ناشی از گلوله و ترکش و آسیبهای جسمی و روانی تعلق گرفته ولی آن میزان درصد بابت اسارت ثبت نشده.با پدرم سال 1400 به کمیسیون بنیاد خراسان رضوی رفتیم ولی رای به ابقا داده شد و بنیاد زیر بار درصد جانبازی بابت اسارت نمیرود.بنده مسر به پیگیری این قضیه هستم لطفا راهنمایی کنید.عزیزان آیا میشه برای پیگیری جدی این قضیه از وکیل استفاده کرد؟ ممنون میشم اگه راهنمایی کنید

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود بله امکان اختیار نمودن وکیل برای ‌‌شما بزرگوار وجود دارد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

از طریق بنیاد شهید و امور ایثارگران و جانبازان باید پیگیری کنید

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

سلام. از طریق دفتر حقوقی ایثارگران محل زندگی خود (https://isaarit.isaar.ir) می توانید جهت انجام امور حقوقی خود وکیل درخواست نمایید .

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

شما در همان خراسان به یک وکیل مجرب که خودش مثل بنده و پدر بزرگوار شما جانباز باشد مراجعه کنید و مدارک را به وی نشان دهید تا بررسی کند آیا می شود کاری کرد یانه؟

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

سلام بله امکانش هست واز طریق بنیاد قضیه را پیگیری کنید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام از طریق امور ایثارگران و جانبازان پیگیری شود

ام سلمه شمس ناطری

سرکار خانم ام سلمه شمس ناطری :

با سلام
امکان اعتراض به نظریه کمیسیون وجود دارد.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام شما می توانید به نظر کمیسیون مربوطه اعتراض نمایید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بله می توانید وکیل بگیرید
برای اخذ وکالت در این خصوص در صورت تمایل می توانید با بنده از طریق سایت در ارتباط باشید

سعید باروح

جناب آقای سعید باروح :

به وکیل متخصص در این زمینه مراجعه کنید