مشاوره حقوقی رایگان - درصد جانبازی

سلام پدر بنده زمان مجروحیت اعصاب روان شکستگی فک و پا مجروح شده و درصدی ک دادن کم است و اینکه بعد چندین سال بخاطر اینکه مجروحیت هایش مرتبط است با تاخیر شنوایی و اثرات درد بیشتر در ناحیه های مجروحی و علاوه بر این اختلال در بویایی که طی سالیان بر اثر ضربه ها بویایی را هم از دست داده و چندین سال است متوجه نمی‌شود آیا اقدام کنم نتیجه ای دارد فقط راه روش هرچی نیازه رو بهم بگین که اقدام‌کنم نتیجه داشته باشه کمیسیون پزشکی برم تشکر

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده می توانید از ارگان مربوطه موضوع را پیگیری کنید

علی تقوی

جناب آقای علی تقوی :

باسلام ودرود از طریق بنیادشهیدی که پرونده دارند درخواست نمایند ضمنا اگر بالای70 سال باشند شنوایی را قبول نمیکنند

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
باید به تایید کمیسیون مربوطه برسد امکان پذیر است
نتيجه قابل پیش بینی نیست بستگی به مدارک و اوضاع و احوال پرونده دارد و رویه شعبه و دفاعیات شما و

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
اری باید به کمیسیون معرفی شوید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
بله
شما باید درخواست خود را مطرح نمایید
و موضوع شما در کمیسیون جانبازی بررسی خواهد شد

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

کمیسیون پزشکی مربوطه صلاحیت اظهار نظر خواهد داشت

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

در کمیسیون مطرح و تصمیم گیری میشود

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

اگر مدارک پزشکی جدید دارد در خواست تغییر در درصد بدهید.
البته بین 25 تا 49 هیچ فرقی ندارد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می‌بایست به ارگان مربوطه مراجعه نمایید درخواست خود را بدهید تا مجدد در کمیسیون مربوطه پیگیری شود