مشاوره حقوقی رایگان - فروش قولنامه ای از یک قطعه زمین تفکیک نشده دارای سند رسمی

با عرض سلام
پدرم یه زمین دارای سند رسمی داشت که با یه کروکی که خودش کشیده بوده و قطعه بندی کرده بوده ،دو قطعه از این زمین ها رو با استناد به همون کروکی ها فروخته حال شهرداری با اون کروکی ترسیمی موافقت نمیکند و خریداران نیز راضی نمیشوند جور دیگری قطعه بندی شود.حال چند سالی است پدر فوت کرده اند و ما نمیتوانیم زمین مان را تقسیم کنیم لطفا راهنمایی بفرمایید که راه حل مشکل به چه صورت است.

پاسخ ها :

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام افراز و فروش از طریق اداره ثبت و دادگاه

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

میتوانید از طریق دیوان عدالت اداری پیگیری کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام طبق قانون ، برای افراز و تفکیک اراضی ، ابتدا شما باید نقشه UTM از اراضی تهیه نمایید و از شهرداری درخواست تفکیک اراضی نمایید و باید نقشه تفکیکی توسط شهرداری تایید گردد و ...

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
طبق قرارداد می توانید طرح دعوی کنید