مشاوره حقوقی رایگان - فروش قولنامه ای زمین

سلام
زمینی در حدود بیست سال پیش به برادرم فروخته شده و کسی که این زمین را فروخته فوت شده است و برگ قولنامه در حال حاضر با یک شاهد موجود است ولی ورثه بعد از بیست سال کپی مدرکی که نشان میدهد زمین برای پدر آنها بوده پیدا کردند و ادعای زمین را دارند و می گویند که مدرک شما معتبر نیست آیا با توجه به اینکه امضا اصل بوده و یک شاهد هم امضا کرده ادعای آنها وارد است.
تمام مدارک اصل قبلی دست ما می باشند.

پاسخ ها :

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

نساز به مشاوره دارید نمیتوانند ادعا کنند باید بتوانند ثابت کنند

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
در صورت طرح دعوا دادگاه به کارشناسی ارجاع میده

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود .
باید بتوانند ادعای خود را اثبات نمایند اصل مدارک باید موجود باشد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام باید بتوانند ادعای خود را اثبات نمایند