مشاوره حقوقی رایگان - فروش زمین با قولنامه دستی

سلام : من یک قطعه زمین به متراژ 550 متر داشتم که 360 متر آن را به یک نفر فروختم و الان خریدار همه زمین را تصرف کرده و ساختمان سازی کرده . قولنامه دستی است و در آن ذکر شده (فروش یک قطعه زمین به متراژ 360 متر مربع روبروی خانه م.) .الان قاضی حکم داده که چون حدودات اربعه نداره شما زمین را به صورت کلی فروختین به شرط 360 متر . حالا برای نقض این حکم من چکار کنم
در ضمن طول این زمین زیاد است و روبروی خانه م. قسمتی از این زمین می شود تقریبا یک سوم

پاسخ ها :

علی زارع آب باریک

جناب آقای علی زارع آب باریک :

با سلام برای نقض این حکم در خدمت شما هستم از طرق سایت زننگ بزنید تا کاذ رث شروع کنژن

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

سلام موضوع را بصورت فنی باید پیگیری نمایید نیاز به توضیحات تلفنی دارید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود چنان‌چه فرصت اعتراض باقی است بدان معترض شوید مستند و مستدل

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بهتر است جهت اعتراض لایحه توسط وکیل انجام شود.