مشاوره حقوقی رایگان - صدای ضبط شده سندیت دارد؟

سلام.
یه سوال داشتم خدمتتون. میخواستم بدونم صدای ضبط شده سندیت داره برای دادگاه؟
چون دو سال پیش ماشینی خریدم که بنام مادرشوهر هست و بنام من نکردن و قولنامه و دست نوشته هم ندارم. ولی مبلغش رو من دادم و برای پدر شوهرم کارت به کارت کردم و پرینت حسابمو دارم. مدرکی ندارم که این پولی که دادم بهشون بابت ماشین بوده. البته اطرافیان میدونن که ما ماشین اونها رو خریدیدم ولی از واریزی من به حسابشون خبر ندارن. شاید دادگاه شهادت شهود رو قبول نکنه. میخوام ببینم قبل از هر اقدام قانونی اگر با موبایل باهاشون صحبت کنم و صداشونو ضبط کنم و اونها تایید کنن که ماشین رو ما ازشون خریدیدم سند میشه برای دادگاه که من بعدا بگم کل پولشو من پرداخت کردم و مال من هست؟
اگر جواب بله هست دقیقا باید چی بپرسم ازشون که تو دادگاه معتبر باشه؟ لطفا راهنماییم کنید. ممنون

پاسخ ها :

آرش پاکسار

جناب آقای آرش پاکسار :

سلام . خیر صدای ضبط شده فقط در حد اماره برای دادگاه قابل قبول خواهد بود که در کنار سایر دلایل میتواند کمک حالتون باشه.
شما دادخواست الزام خوانده به تنظیم سند و فک پلاک و ..... علیه صاحب سند ( مادرشوهر ) ارایه دهید، شهود رو جهت ادای شهادت مبنی بر خرید خودرو توسط شما از ایشون به دادگاه ببرید و سپس با ارائه صورتحساب بانکی مبنی بر واریز وجه خودرو اثبات بیع نمایید . اگر اعلام بشه پول بحساب شخص غیر مالک ریخته شده اولا به لحاظ مسایل خونوادگی پول رو به حساب ایشون واریز کردید ثانیا مالک طی این مدتی که خودرو در ید شما بوده تنفیذ فروش با اطلاع واریز پول به حساب شوهرش نموده. حتما قابل حل هست با وکیل مجرب مشورت و همکاری نمایید