مشاوره حقوقی رایگان - چک برگشتی

باسلام و ادب شخصی سه فقره چک از من داره رفته روی دو فقره از من شکایت کرده من هم مبالغی بیش از دوفقره چک واریز کرده ام به حسابش حالا داخل دادگاه میگه این مبالغ مال چکهای دیگه هستن آیا مگه قاضی نباید طبق دادخواست به شکایت رسیدگی کنند و مگه داخل قانون نیامده که وقتی بدهی های متعددی به شخصی داشته باشی و مبالغی که بهش پرداخت میکنی مشخص کردن اینکه این مبالغ بابت کدوم بدهی هست با شخص بدهکار میباشد درسته؟

پاسخ ها :

سیدمظاهر کیانژاد تجنکی

جناب آقای سیدمظاهر کیانژاد تجنکی:

سلام،شمابایدبابت واریزی ها مدرکی ارائه کنید که مربوط به چک هابوده است،دقت کنیددارنده چک همیشه طلبکاراست وصاحب چک همیشه مدیون میباشد.موفق باشید

کامران اکرمی افشار

جناب آقای کامران اکرمی افشار :

با سلام: چک دارای وصف تجریدی و در حکم اسناد لازم اجراست ،واریز اماره مدنیونیت است و مادامیکه چک در نزد دارنده میباشد بمنزله عدم پرداخت وجه چک تلقی میگردد.

مجيد پشنگ پور

جناب آقای مجيد پشنگ پور:

سلام و عرض ادب
بله طبق قانون مدنی این است که مدیون می گوید این پول را از بابت این بدهی دادم شما باید در دادگاه مطرح کنید
البته باید جوری مطرح کنید بالاخره این پولی که واریز کردید از بابت یکی از بدهی های چکها بوده تا بتوانید حق خود را ثابت کنید