مشاوره حقوقی رایگان - انتقالی به تبعیت از همسر

سلام
من نیروی رسمی آموزش و پرورش و سال سوم تدریس هستم و قرار است با آقایی که ایشونم نیروی رسمی آموزش و پروش هستن و سال چهارم خدمتشونه ازدواج کنم
مشکلی که هست اینکه هر دوی ما از دو استان متفاوتیم و هر دو به محل خدمتمون تقریا 5 سال دیگه تعهد داریم با وجود این شرایط به من تابع همسر انتقالی میدن؟؟؟

پاسخ ها :

معراج معظمی

جناب آقای معراج معظمی :

شرایط و ضوابط و مقررات انتقال دائم در اموزش و پروش عینا به این شرح است::

دارا بودن حداقل 5 سال خدمت در آموزش و پرورش تا تاریخ 31 شهریور 94، به موجب حکم کارگزینی برای مستخدمین رسمی، آزمایشی و پیمانی ضروری است، البته مدت سوابق خدمت حق‌التدریس، نهضت سوادآموزی، سایر دستگاه‌ها، تحصیل فارغ‌التحصیلان مراکز تربیت معلم، تربیت دبیر، خدمت نظام وظیفه و قرارداد کار معین جزو سابقه خدمت موضوع فوق‌الذکر محسوب نخواهد شد.

نداشتن تعهد خدمت به منطقه مبدأ از دیگر شرایط انتقال دائم است؛ ضمن اینکه افرادی که در سال تحصیلی 94-93 از یک استان به استان دیگر به صورت دائم (قطعی) منتقل شده‌اند، مجاز به تکمیل فرم‌های انتقال نیستند.

اما #معلمینی که انتقال آنها در صورت تأیید مدارک از سوی اداره آموزش و پرورش منطقه مبدأ، در کمیته برنامه‌ریزی استان با رعایت عدم نیاز، به صورت موردی قابل بررسی است البته منوط به نیاز منطقه مقصد و در قالب پردازش سامانه نقل و انتقال صورت می‌گیرد:

الف)زنان فرهنگی که 3 سال متوالی (منتهی به 31 شهریور 94) به علت عدم تحقق انتقال به تبعیت از اشتغال یا محل سکونت همسر از انتقال موقت یا مرخصی بدون حقوق استفاده کرده‌اند.

ب) متقاضیانی که با تأیید کمیسیون پزشکی استان به دلیل بیماری از 3 سال انتقال موقت استفاده کرده‌اند و بیماری آنها تا کنون مداوا نشده است.

ج)زوج فرهنگی که متقاضی انتقال به محل خدمت همسر فرهنگی خود است.