مشاوره حقوقی رایگان - اضافه بنا

سلام احتراما بعرض عالی میرساند
همسایه ما اقدام ساخت نموده که شهرداری مجوز ساخت 5 طبقه به فرد مذکور داده اما ایشان طبق نقشه مهندسی کارشناس شهرداری عمل نکرده و نیز اقدام به ساخت دو طبقه اضافه نموده بنده از فرد مذکور شکایت کرده از شما خواهشمندم بنده را راهنمایی کنید

پاسخ ها :

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

ارتباطی به شما ندارد و شکایت شما بلا وجه است تخلفات ساختمانی در صلاحیت کمسیون ماده 100 شهرداری است و جنبه کیفری برای شما ندارد که شما حق شکایت داشته باشید .

یک وکیل

کمیسیون ماده 100 درصورت وجود شاکی به احتمال زیاد حکم به تخریب بدهد